Tuotteet

Tuotteet

Tarjoamme tuotteita aina valosuojauksesta näkösuojaukseen ja sisustukseen. Valikoimaamme kuuluu esimerkiksi alumiinisälekaihtimet, rullaverhot, väli- ja verhokiskot , sekä taulu- ja suihkuverhokiskot. Tuotteissa on laaja valikoima värivaihtoehtoja rungon, kiinnikkeiden sekä säätimien väreihin. Lähes kaikki tuotteemme ovat saatavilla sekä käsikäyttöisinä että moottorikäyttöisinä. Moottorikäyttöön vaihtoehtoina ovat verkkovirta, akkukäyttö sekä paristokäyttö. Tuotteilla on myös laaja kaukosäädin valikoima sekä mahdollisuus väyläohjaukseen. Valmistamme Kuurnankadulla itse, taidolla ja laadukkaasti käsikäyttöiset säleverhot, rullaverhot, verhokiskot ja taulukiskot.

Mihin käyttötarkoitukseen tuotteemme soveltuvat?

Laaja valikoimamme sisältää tuotteita moniin käyttötarkoituksiin. Onnistuneilla kaihdin- ja aurinkosuojaratkaisuilla voit vaikuttaa moneen asiaan asumismukavuuden ja viihtyisyyden lisäämisestä kiinteistön arvon lisäämiseen saakka.

  • valolta ja häikäisyltä suojaaminen
  • ​lämmöltä suojaaminen
  • näkösuoja,  pimennys
  • sähkölaskussa säästämiseen viilennykseen tähtäävillä tuotteilla
  • talon/asunnon arvon nostaminen
  • viihtyvyyden lisääminen

Kotimaista
käsityötä.

Valikoimamme koostuu pääosin kotimaisista, käsityönä toteuteutetuista tuotteista. Ulvilan Kaihdin tarjoaa valikoimaamme kotimaisia, Avainlippu-merkittyjä tuotteita. Laadukkaat tuotteet valmistetaan Porin vieressä Ulvilassa käsityönä. Käsin tehtynä tuotteiden laatu ei vaihtele kuten massatuotannossa, vaan kaikki on otettu huomioon alusta loppuun saakka. Lisäksi toimittajiamme ovat Ruutu Kaihdin ja Tamar.

Tarjoamme sopivia tuotteita aina valosuojauksesta näkösuojaukseen ja sisustukseen. Valmistamme Kuurnankadulla itse, taidolla ja laadukkaasti, esimerkiksi alumiinisälekaihtimet, rullaverhot, väli- ja verhokiskot , sekä taulu- ja suihkuverhokiskot.

Kaikilla tarjoamillamme tuotteilla on viiden vuoden takuu ja tuotteemme saat sekä moottori- että käsikäyttöisinä. Huomioimme myös tuotteidemme käyttömukavuuden ja tarjoamme automaattisia aurinkosuojajärjestelmiä sekä esimerkiksi yhdistettyjä valo- ja auringonsuojalaite-ohjausjärjestelmiä sähköalan ammattitaidolla. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisätietoja!