Muut tuotteet

Muut tuotteet

Muut tuotteet

Tuotevalikoimamme sisältää myös ratkaisuja tuulensuojaukseen ja terassi- sekä aurinkoilmalämmitykseen. Lisäksi saatavilla erilaiset kiskot ja ikkunakalterit.

Ota yhteyttä
Pöhiskö tuoteperhe

Pöhiskö tuoteperhe

Pöhiskö kuivattaa kylmillään olevien rakennusten sisäilmaa sekä tuottaa lämpöä auringosta. Pöhisköä voidaan käyttää kesällä myös jäähdytykseen. Sopiva ratkaisu esimerkiksi kesämökille, kotiin, varastoon tai vajaan.

Aurinkoilmalämmitin Pöhiskö

Tekniset tiedot
Max. lämmitettävä ala: 40 m2
Mitat: 117x627x1027 mm
Paino: 15 kg
Max. ilmanvirtaus: 127 m3/h
Max. Lämmitysteho: 500 W
Läpiviennin halkaisija: 125 mm

Toimitussisältö
Lämmitin, puhallin, aurinkopaneeli, On/Off katkaisija, läpivientiputki D125L400mm, tuloventtiili sisälle, 4kpl. 8x40mm kansiruuveja seinäkiinnitystä varten.

Ota yhteyttä
Tuulisuojat

Tuulisuojat

Laaja mallisto tuulisuojia. Tuulisuojat ovat käteviä käyttää ja ne räätälöidään mittojen mukaan kohteeseen sopivaksi.

Ota yhteyttä
Liukuovikiskot

Liukuovikiskot

Liukuovikiskot toteutetaan mittojen mukaan.

Ota yhteyttä
Kalterit ikkunoihin

Kalterit ikkunoihin

Mittojen mukaan toteutettavat kalterit ikkunoihin.

Ota yhteyttä
Terassilämmittimet

Terassilämmittimet

Terassilämmittimet käsikäyttöisinä, kaukosäätimellä tai bluetooth-ohjauksella.

Ota yhteyttä
Tilattavat tuotteet

Tilattavat tuotteet

Ota yhteyttä

Kotimaista
käsityötä.

Valikoimamme koostuu kotimaisista, Avainlippu-merkityistä tuotteista. Laadukkaat tuotteemme valmistetaan ensisijaisesti Porin vieressä Ulvilassa käsityönä. Käsin tehtynä tuotteiden laatu ei vaihtele kuten massatuotannossa, vaan kaikki on otettu huomioon alusta loppuun saakka.

Tarjoamme tuotteita aina valosuojauksesta näkösuojaukseen ja sisustukseen. Valmistamme Kuurnankadulla itse, taidolla ja laadukkaasti, esimerkiksi alumiinisälekaihtimet, rullaverhot, väli- ja verhokiskot , sekä taulu- ja suihkuverhokiskot.

Kaikilla tarjoamillamme tuotteilla on viiden vuoden takuu ja tuotteemme saat sekä moottori- että käsikäyttöisinä. Huomioimme myös tuotteidemme käyttömukavuuden ja tarjoamme automaattisia aurinkosuojajärjestelmiä sekä esimerkiksi yhdistettyjä valo- ja auringonsuojalaite-ohjausjärjestelmiä sähköalan ammattitaidolla. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisätietoja!