Sisätuotteet

Sälekaihdin

Sälekaihdin

EriKaihtimen valikoimista löydät kotoisat puukaihtimet sekä klassiset alumiinikaihtimet. Laaja valikoimamme sisältää useita värivaihtoehtoja sekä neljä säleleveyttä välillä 16mm – 50 mm, jotta lopputulos on juuri makusi mukainen aina naruja, säätimen paikkoja ja listoja myöten. Sälekaihtimet sopivat niin koteihin kuin myös toimistoihin ja julkisiin tiloihin.

Ota yhteyttä
Alumiinisäleverhot

Alumiinisäleverhot

Valikoimaamme kuuluu säleverhot säleleveyksillä 16mm, 25mm, 35mm ja 50mm. Saatavilla käsi- ja moottorikäyttöisinä.

Ota yhteyttä
Rullaverhot

Rullaverhot

Rullaverhot moniin käyttötarkoituksiin. Saatavilla myös koteloituna. Säädinvaihtoehtoina käsi ketju-, jousi- ja moottorikäyttö.

Ota yhteyttä
Puusälekaihdin

Puusälekaihdin

Luo tunnelmaa kotiisi puusälekaihtimilla – puusälekaihdin on sisustuksellinen elementti joka sopii suomalaiseen rakentamiseen. Valikoimassamme on myös Compo-mallisto kosteaan tilaan. Saatavilla säleleveydet 25mm, 35mm ja 50mm. Säädinvaihtoehdot käsi ja moottorikäyttö.

Ota yhteyttä
Pystylamellit

Pystylamellit

Lamelliverhoissakin on vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Valikoima sisältää laajan kangasmalliston. Leveydet 89mm ja 127mm. Säädinvaihtoehdot OneTouch, ketju, naru ja moottori.

Ota yhteyttä
Screen-rullaverhot

Screen-rullaverhot

Laaja kangasmallisto. Säädinvaihtoehtoja ketju, jousi ja moottorikäyttö.

Ota yhteyttä
Pimennysverho

Pimennysverho

Pimennysverholla saat pimeän huoneen myös päiväsaikaan. Verho pimentää huoneen täydellisesti eikä läpäise valonsäteitä. Pimennysverho on hyvä apu esimerkiksi uniongelmista kärsiville ja vuorotyöläisille.

Ota yhteyttä
Sisustuskaihdin

Sisustuskaihdin

Sisustuskaihtimet tuovat eloa sisustukseen. Säädivaihtoehtoina ketju ja moottorikäyttö.

Ota yhteyttä
Kangasvekkikaihdin

Kangasvekkikaihdin

Valikoimamme sisältää laajan kangasmalliston. Säädinvaihtoehtoina naru, kahva ja moottorikäyttö.

Ota yhteyttä
Laskosverhot

Laskosverhot

Laskosverhot saatavana ketju-, naru- ja moottorikäyttöisenä.

Ota yhteyttä
Verhokiskot

Verhokiskot

Laaja valikoimamme sisältää suihkuverhokiskot ja väliverhokiskot. Saatavana lipalla tai ilman.

Ota yhteyttä
Taulunripustustuotteet

Taulunripustustuotteet

Valikoimaamme kuuluu myös taulujen ripustuskiskot ja -tarvikkeet. Tuotteilla voit ripustaa tauluja kotiisi ilman, että teet seiniin reikiä.

Ota yhteyttä
Hyttyspuitteet

Hyttyspuitteet

Hyttyspuitteet tuuletusikkunaan, muovi- tai metalliverkolla. Saatavilla myös oviaukkoon liukuva hyttyssuojaverkko.

Ota yhteyttä

Kotimaista
käsityötä.

Valikoimamme koostuu kotimaisista Avainlippu-merkityistä tuotteista. Laadukkaat tuotteemme valmistetaan ensisijaisesti Porin vieressä Ulvilassa käsityönä. Käsin tehtynä tuotteiden laatu ei vaihtele kuten massatuotannossa, vaan kaikki on otettu huomioon alusta loppuun saakka.

Tarjoamme tuotteita aina valosuojauksesta näkösuojaukseen ja sisustukseen. Valmistamme Kuurnankadulla itse, taidolla ja laadukkaasti, esimerkiksi alumiinisälekaihtimet, rullaverhot, väli- ja verhokiskot , sekä taulu- ja suihkuverhokiskot.

Kaikilla tarjoamillamme tuotteilla on viiden vuoden takuu ja tuotteemme saat sekä moottori- että käsikäyttöisinä. Huomioimme myös tuotteidemme käyttömukavuuden ja tarjoamme automaattisia aurinkosuojajärjestelmiä sekä esimerkiksi yhdistettyjä valo- ja auringonsuojalaite-ohjausjärjestelmiä sähköalan ammattitaidolla. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisätietoja!